Om virksomheden

Virksomheden er en mindre entreprenør virksomhed der startede i 2013, og kan løsse stort set alle typer af opgaver inden for jord og beton. Vi beskæftiger os med alt inden for kloak, anlæg, nybyg, restaurering, rottebekæmpelse og ejendomsservice, på hele sjælland, dog er vores primære arbejdsområde omkring Kalundborg og Slagelse. 

Virksomheden drives til dagligt af Kenneth Pedersen, uddannet Anlægsstruktør og Kloakmester, men har en række samarbejdspartnere, som gør at vi kan kan løse mange forskellige typer af opgaver. Vi tilstræber at være fleksible i vores arbejdstider såfremt der er ønske herom fra kunder der selv gerne vil deltage som bygherre mandskab.

I virksomheden sigter vi efter at lave netop den løsning og kvalitet som kunden ønsker, dvs. at vi sigter på indrage kunden så meget som muligt i udformningen af projektet som muligt, såfremt kunden ønsker dette naturligvis. Dette skal være med til at sikre at kunden får lige præcis det for pengene som kunden ønsker. Dog vil firmaet ikke acceptere at gå på kompromis med løsninger der strider imod gældende regler og godt håndværk.

 

mvh 

Kenneth Pedersen